Studio Bewonder
Holland & Museum souvenirs
HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact
Onze klanten
Onze verkooppunten
Onze ontwerpers
Freelance opdrachten
Vacatures
Onze klanten

 

Met onze klanten gaan we graag een samenwerking aan, waar we beiden plezier van hebben. Wij ontwikkelen en leveren custom made producten tegen een aantrekkelijke prijs. Voor die producten maken we gebruik van de prachtige afbeeldingen uit de collecties van onze klanten.

Onze klanten:

Op 20 juni 2009 opent de Hermitage in Amsterdam haar deuren voor het publiek. Rusland aan de Amstel. Vleugels vol kunst. Eten in restaurant Neva. Bijzondere winkels waarin een aantal producten, speciaal voor de Hermitage ontwikkeld door Studio Bewonder.

 

Het Stadsarchief Dordrecht en Bureau Monumentenzorg en Archeologie werken samen onder de naam Erfgoedcentrum DiEP. Er wordt druk gewerkt om in het Hof in Dordrecht het erfgoed centrum DIEP de deuren te laten openen. Voor iedereen die meer wil weten over Dordrecht en het culturele erfgoed van de stad.

Een van de meest prachtige en sprookjesachtige kastelen van Nederland gelegen onder de rook van Utrecht in het schattige kasteeldorp Haarzuilens. Naast het imposante kasteel met de mooie interieurs en de vele bijgebouwen ook een prachtig Engels landschapspark. Bezoek op het Stalplein de kasteelwinkel met Studio Bewonder producten exclusief ontworpen voor Kasteel de Haar.
Het museum met een van de mooiste collecties Middeleeuwse kunst en door de Michelin gids genoemd als een 'must see'. Recentelijk vernieuwd tot een indrukwekkend museum in een prachtig middeleeuws kloostergebouw in hartje centrum van Utrecht. Naast oude kunst ook volop aandacht voor moderne en hedendaagse kunst. Hou de interessante tentoonstellingsagenda in de gaten!
Ook wel het vrolijkste museum van Nederland genoemd. Honderden draaiorgels hebben hier hun plek gevonden in de oude Buurkerk gelegen in een van de drukste winkelstraten van Utrecht.
HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact