Studio Bewonder
Holland & Museum souvenirs
HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact
Onze klanten
Onze verkooppunten
Onze ontwerpers
Freelance opdrachten
Vacatures
Over Studio Bewonder

Studio Bewonder is in oktober 2008 opgericht door:
 

Marjolein de Boo

Studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en begon haar carrière in de financiële sector. Na ruim 5 jaar volgde Marjolein haar hart en startte haar werkzaamheden in de culturele sector. Eerdere werkgevers waren Kasteel de Haar en Museum Catharijneconvent, waar zij de functie van Hoofd Marketing & Communicatie bekleedde. Naast Studio Bewonder werkt zij momenteel bij het Nationale Toneel in Den Haag.
 

Nicolette Bartelink

Studeerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Startte bij het Groninger Museum als assistent van de conservator beeldende kunst en bracht het tot Hoofd Presentatie. Via diverse omzwervingen in de designwereld - van Philips Design tot SVT Branding&Design Group, een bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van winkelconcepten, waarbij de merkwaarden leading zijn - kwam Nicolette bij Museum Catharijneconvent terecht als Hoofd Tentoonstellingen.

Samenwerking

De uitgebreide ervaring van Marjolein en Nicolette in de culturele en de commerciële sector en een jarenlange samenwerking bij Museum Catharijneconvent leidde uiteindelijk tot het concept van Studio Bewonder. In het najaar van 2008 zag Studio Bewonder het levenslicht. De vernieuwing die Studio Bewonder weet aan te brengen binnen de markt van museum en Holland souvenirs wordt enthousiast ontvangen. In de korte tijd van het bestaan mag Studio Bewonder al een aantal grote klanten tot zich rekenen.In Moskou op zoek naar inspiratie en opportunities.....

HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact