Studio Bewonder
Holland & Museum souvenirs
HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact
Nieuws

20 december 2010

Sleutelhangers voor Van Goghmuseum Amsterdam

        


18 oktober 2010

Logozepen voor Singer Laren

   


25 augustus 2010 - De afgelopen tijd hebben we producten gemaakt voor de volgende musea:

  • Van Gogh Museum, Amsterdam: logozepen en sleutelhangers 
  • Singer Museum, Laren: logozepen
  • Audax Textiel Museum, Tilburg: logozepen
  • Wereldmuseum, Rotterdam: t-shirtjes en slabbers
      

       
 

9 februari 2010 - Nu ook Groninger Museum zepen. 


januari 2010 - Souvenir voor jezelf: de Holland shopper van Studio Bewonder in Flow, nr 1, 2010 (p.15).
  


15 januari - SO, een inspirerende en bijzondere mode- en woonwinkel gevestigd in de gezellige winkelstraat van Overveen, verkoopt nu ook artikelen van Studio Bewonder. Tot de collectie van SO behoren nationale én internationale topmerken op het gebied van mode, wonen en accessoires. Het enthousiaste en vakkundige team van SO onderscheidt zich door een ouderwetse klantvriendelijkheid, passie en kennis van zaken sohome.nl

4 januari 2010 - Voor de Hermitage Amsterdam treedt Studio bewonder op als producent van gepersonaliseerde biologische zepen en lavendelzakjes. 

 

januari 2010 - Regards, het vakblad voor souvenirs en recreatieartikelen, besteedt aandacht aan Studio Bewonder in een artikel van Rob Antonissen. Lees het artikel.

14 november 2009 - In de weekendbijlage van het AD: het eerste interview met Studio Bewonder door Evelien Baks. 
Lees het artikel.

 

14 oktober 2009 - De 
eShop van Studio Bewonder is online! Laat het ons weten als er dingen nog niet werken, maar vooral: bestel die leuke Sinterklaas en Kerstcadeautjes. 

4-6 oktober 2009 - Marjolein en Nicolette in Marseille op zoek naar een goede zeepfabrikant voor een nieuw product: zeep met eigen logo.

  

14 augustus 2009 - De Bijenkorf Amsterdam neemt vanaf 17 augustus de Hermitage/Studio Bewonder babylijn op in de speciale shop-in-the-shop van Hermitage artikelen op de 2e etage. 

  

1 juli 2009 - Studio Bewonder werkt samen met de Museumshop Hermitage Amsterdaaan een productlijn voor de allerkleinsten: rompertjes, slabbetjes en nu ook een kinderserviesje met Russische babushka's en Hollandse klompjes; te koop in de winkels van de Hermitage Amsterdam.

    

19 juni 2009 - een nieuwe klant: Hermitage Amsterdam
Studio Bewonder werkt aan een opdracht voor de Museumshop van de Hermitage Amsterdam (
www.hermitage.nl). Een productlijn voor de allerkleinsten: rompertjes, slabbetjes en binnenkort ook een kinderserviesje.

  


11 juni 2009 - Studio Bewonder komt met een aantal nieuwe producten, o.a. sleutelhangers, keycords van stof en van leer. Kijk voor meer informatie op onze Afbeeldingengalerij.

         

24 april 2009 - Een nieuwe klant: Kasteel de Haar Studio Bewonder werkt aan een opdracht voor Kasteel de Haar in Haarzuilens (www.kasteeldehaar.nl). Samen met Kasteel de Haar wordt een speciale souvenirlijn ontwikkeld. In mei 2009 gaat de nieuwe winkel van het kasteel open. Afbeeldingen van het -in de 19e eeuw door Cuypers herbouwde- kasteel, van Baron Etienne van Zuylen van Nijevelt van de Haar en Barones Hélène de Rothschild geven sfeer aan onder andere: dienbladen, koelkastmagneten, sleutelhangers en shoppers. 


20 april 2009 - Studio Bewonder staat in Vormberichten, het vakblad voor grafische vormgeving, nr. 04/09 met de vormgeving van de eigen huisstijl en een aantal producten. 1 oktober 2008 - Studio Bewonder wordt opgericht.

HomeProductenAfbeeldingengalerijeShopNieuwsPersOver Studio BewonderContact